Kukuruz 2026

Samo sam te čekao, kad ces se uhvatit za to. To sto je prodato je tatin kukurz, ja viska nemam. ;)
Jedna anegdota ali i nije anegdota vec redovna pojava.
Kod nas naprimer padne dogovor oko cene arende i neko prekrsi uvek je izgovor nisam ja deda je.
Ili naprimer to nije moje to hoce sin ...
Ili kupim zemlju ,pitamo komsije nisu zainteresovane onda kad se napravi cena evo ih hoce deda nije hteo a unuk..... hoce....razne fore i fazoni...
Ne aludiram nista na tebe da se ne ljutis Dobricanin

zato sto pisete gluposti

eto

2 potpune suprotne cinjenice u tvom pisanju u 2 teme,priznaces i sam da je glupo al dobro tek si sad poceo sa "redovnim" objavama na ytubu(cak smo i to i nekoj temi imali pricu oko toga)

odavno sam rekao da pratim ko sta pise vrlo dobro,mogu reci da ogroman broj ljudi -laze- al gruba rec pa da kazem -ne govori istinu---

zasto je to tako ne znam al bas se primeti

tako i za zvalavog niko ne glasa pa on lagano dobije gotovo svako selo
imas ovde cacija koliko zelis na forumu,samo ako malo zelis da ispratis ko sta pise

Za sve postoji objasnjenje, ali iscrpno je objasnjavati se sa tobom. Tako da da slazem se ne govorimo istinu.

Kod nas naprimer padne dogovor oko cene arende i neko prekrsi uvek je izgovor nisam ja deda je.
Ili kupim zemlju ,pitamo komsije nisu zainteresovane onda kad se napravi cena evo ih hoce deda nije hteo a unuk..... hoce....razne fore i fazoni...
nikom ni ja ne pisem da se neko ljuti a cak nak ja najvise

ovde kod nas ima dvojica kad oru--nisam ja otac je,kad pitas njega nisam ja sin je(odoro,izvadio panj)
meni licno na kraju usli 3 motike u moju parcelu(8 je jutro) i samo sam ih ceko da vidim dokle ce da se mangupisu,a fora je to sto smo komsije i to bili dobre
bozic,rodjendani ovo ono stalno bili zajedno,bukvalno od rodjenja-50 godina

samo kad vidim da se pisu bzv stvari me nerviraju(nista strasno) tako reci al nema potrebe za tim pisanjem tako

Ma to je sve normalno, toga je bilo i bice.
Ili kad kazu hoce deca, ili treba deci, a deca tipa 10 godina. :D

Kad bi ja sada Lulu objasnjavao da se 3 godine skupljao taj visak sto je prodati, iscrpno bi bilo. A da se to malo viska javilo zbog smanjenog broja grla onda bi smo isli u drugu krajnost, tako da neka ga nek misli sta hoce.

Za sve postoji objasnjenje, ali iscrpno je objasnjavati se sa tobom. Tako da da slazem se ne govorimo istinu.
pa kod tebe je pdv verovatno zasto ide na caleta al nema veze ni to

sledeci put obrati paznju,video i komentar ovde i tamo

nista negaitvno ni ovo sada,samo kazem da se 2 cinjenice ne podudaraju
a znam i sad coveka koji ima 4 godine kukukurz i hrani stoku(znaju ga i ovde sa foruma neki)

vidim da se u drugoj temi podsemujes onoj sramoti od sinoc
da te podsetim da si se ti hvalio da si uplatio pare Caciju predsedniku partizana koji sedi pored zvalavog aleka

pa kod tebe je pdv verovatno zasto ide na caleta al nema veze ni to

sledeci put obrati paznju,video i komentar ovde i tamo

nista negaitvno ni ovo sada,samo kazem da se 2 cinjenice ne podudaraju
a znam i sad coveka koji ima 4 godine kukukurz i hrani stoku(znaju ga i ovde sa foruma neki)

vidim da se u drugoj temi podsemujes onoj sramoti od sinoc
da te podsetim da si se ti hvalio da si uplatio pare Caciju predsedniku partizana koji sedi pored zvalavog aleka

Nemam potrebe da obracam paznju, youtube je jedno a forum je drugo. Skroz mi nebitno da li mi se činjenice podudaraju, vazno je tamo imati pricu koji narod voli da slusa i gleda. ;)

Nemoj o sportu u zalosti ste. :D

Nemam potrebe da obracam paznju, youtube je jedno a forum je drugo. Skroz mi nebitno da li mi se činjenice podudaraju, vazno je tamo imati pricu koji narod voli da slusa i gleda. ;)

Nemoj o sportu u zalosti ste. :D
pa to sam ti i onda rekao od foruma nemas nista a od ytuba ide kes

druga tema
ti i dalje ne shvatas da si davao pare SNS stranci koje -navodno- pljujes

Zao mi je sto zatrujes svaku temu sa spamom. Znaaaam da vas boliiii!

svaka cast za to
milion puta rekao

i za zvezdu 91
jugoplastiku 89-90-91

jbg to je bilo sto se tice sporta najaca scena
cile fudbal do 20 godina 87-e

samo kazem da si dao lovu SNS banditima i to se zna,ovde na forumu a inace..........mozemo da nagadjamo.....setih se sad one komedije od videa bureka,loseg roda od 5t po jutru i ostalo.... :haha:
al da prestanemo
sa time

jel poceo neko otkup novih kuk.?

Nazad
Vrh