Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nisam slikao, ici cu opet ovih dana pa cu da slikam. Inace je sejan 17.4. dobio je 175 kg 6:24:12 po jutru i isto toliko uree. Mozda visak azota. Ne znam.
Kod mene su njive nadjubrene stajnakom da nema kud vise,plus po 300 kg mesano I urea po h.
Opet je kod mene medju boljim kukuruzima na oko,ali izbacuje zastavicar a biljka max 2 m.
Da napomenem mi smo stocarski kraj I dobra silaza je potrebna,ako ne I potrebnija od zrna
Krece da izbaciva metlicu i klip, trebalo bi da bude odlicna oplodnja.
Za sada iz ovog talasa je palo oko 25 litara nisam kuci trenutno pa ne znam tacno.
Posejao sam kukuruz RWA inteligens 410 fao,jako lepo izgleda za koji dan ce biti za kuvanje,jos pre dve nedelje poceo da metlici,bas cudno nesto rano metlici.nemogu slike da uploudujem nesto me zeza,da vidite sta je proizvodnja,24.juna sam imao klip na njivi...vidim da je jazavac vec poceo da jede mladi kukuruz,jos zna gde je vec stigao za jelo ccc
vrane mi vadile klicu kukuruza uf,posejan je na razmak izmedju zrna na 28cm,ali cini mi se da cu sledece godinena 30cm,cest mi je jos malo redje.