Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to ide uz setvu u redove? Ako ide tako za to nemam mogućnost.Боље урадити инкопорацију инсектицидима. Овде имаш жешћу најезду чим њему не смета заштићено семе. Или дуплирај још неким инсектицидима, али ја би пре одрадио инкопорацију јер ће жичар напасти све што ту будеш сејао.
Ja sam pre dve godine kupio sitne granule u kesama. Umešavao u rasipač sa đubrivom i tako razbacio predsetvano. Platio blizu 100€ za hektar.Jel to ide uz setvu u redove? Ako ide tako za to nemam mogućnost.
Kws je generalno ove godine bas los sto se tice nicanja, a don juan ubedljivo najlosiji. Kod mene dvadeset posto nije izasao.SramotaGledam vaše kukuruze...kod mene don juan toliko neravnomeran rast da nikad ružnije njive nisam video.Užas
Kakav idealan scenarioKod nas su uglavnom za sad kukuruzi dobri, ali najvise zahvaljujuci 70+ l kise majske, da se ne lazemo. Najvaznija agrotehnicka mera bez ikakve rasprave je kisa i to ona u maju, junu i julu. Za kukuruz vise ne treba sto se mene tice![]()
Za 15 dana ces kukati za kisom da ne kazem za 30 dana ako je ne bude bilo.Kod nas su uglavnom za sad kukuruzi dobri, ali najvise zahvaljujuci 70+ l kise majske, da se ne lazemo. Najvaznija agrotehnicka mera bez ikakve rasprave je kisa i to ona u maju, junu i julu. Za kukuruz vise ne treba sto se mene tice![]()

Odlicna ideja.Ja sam pre dve godine kupio sitne granule u kesama. Umešavao u rasipač sa đubrivom i tako razbacio predsetvano. Platio blizu 100€ za hektar.