Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Код мене су почели 23,03 са сетвом лепо је никао али требало је скоро 20 дана да никне. За сада лепо изгледају видећемо у наредном периоду.Шта сте се стисли пишите!Знам да има људи који су рано сејали?
Ma kako da ne... Pretera ga.3 stepena jutros, ima da bude lumun žut onaj što je napolju. Tih 3 stepena napravi štete kukuruzu 3x vise nego onih 40 u julu.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Svako ima pravo na svoje mišljenje.....Ma kako da ne... Pretera ga.
Ti niknuti će sada da stoje tako žuti barem 10 dana, neće ni da mrdnu. A od ponedeljka sledi novo zahlađenje....Grunt, ja pišem o niknutim kukuruzima.
I kolega je napisao o hladnoći za niknute kukuruze.
Slažem se ja da nije isto kad niče 20 i 10 dana.
Ja sam polovinu tek posejao, polovina je u dzaku. Ide odmah čim prosuši.
I po tebi kada krene vreo talas ti će da izgoru odmah, a oni sejani u maju ima da se zelene do oktobra...Ti niknuti će sada da stoje tako žuti barem 10 dana, neće ni da mrdnu. A od ponedeljka sledi novo zahlađenje....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Kao što rekoh, napravi ogled pa se čujemo na jesen...I po tebi kada krene vreo talas ti će da izgoru odmah, a oni sejani u maju ima da se zelene do oktobra...