Mihajlo jovičić
Član
Ne radim puno zemlje, gledam da što više mogu sam da finansiram, tako da na kraju moj rad na zemlji ispadne kao neka vrsta štednje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Garant da si navodnjavao.Urađen kukuruz, 2 hektara 13273 kg, vlaga 13,6.
Poklopile se kockiceGarant da si navodnjavao.
Eh, i od ove može biti još gora godina, ali, mi se i dalje nadamo da to neće biti ova sledeća...Ja vec 5 god za redom govorim sebi “bice bolje sledece god” i dodje jos gora godina. E sad smo vec dosli u sutuaciju da gore ne mozetako da se za sl godinu spremamo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tako se pogodilo, Ns bice 3 do 3,5t/h dok p9911 1,5t/h maxMarkić, ovaj NS izgleda mnogo bolje.
Sto bi reko barbula ,kod nas nema taki vaga koje vazu u kilo?Urađen kukuruz, 2 hektara 13273 kg, vlaga 13,6.
Posle odbitaka, rastur i još nešto.Sto bi reko barbula ,kod nas nema taki vaga koje vazu u kilo?
Polje pisite po H (hektaru) da ne koristim digitron po jutru. Mislim da je to dobar prinos. Juzno od Save dali ce biti prosek 2t po H.Dekalb 5075 3t ravno po jutru,vlaga 14 Skoro 2 meseca bez kapi kiše.