slobapatrola
Član
I kod mene je zelen ali oplodnja je katastrofa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel su tebi poznate odlike tropske klime ili pričaš da bi pričao?
kod nas je takvo sarenilo u ataru da je to cudo jednoSve je pevao od miline na 42+.Lule da li si ti saglaman?
ako izgleda tako kako ga opisujes dogurace sigurno,posedbno ako pogode prognozu koja se najavljujeI moj izgleda lepo kad se gleda sa puta ali unutra je druga priča. Ako dogura 1,5 do 2 tone po jutru biće uspeh,mada sumnjam.
Smanjujem procenu na do 1,5 tona po jutru, preterao sam. Lane sam imao preko 4 tone a gde je kukuruz bolje izgledao nego sada. Svaki je imao klip a sad di koji.ako izgleda tako kako ga opisujes dogurace sigurno,posedbno ako pogode prognozu koja se najavljuje
2 tone po jutru kod nas je ko je imao prosle je bio odlican prinos
samo jednu stvar koja se nikako nemoze uporediti sa proslom godinomSmanjujem procenu na do 1,5 tona po jutru, preterao sam. Lane sam imao preko 4 tone a gde je kukuruz bolje izgledao nego sada. Svaki je imao klip a sad di koji.
ak postavimo reći će ljudi ova je iz budućnosti...ja osobno prezadovoljan, na cca 200L od početka godine i mene čudi iz čega se drži i odolijeva, kad bih rekao koji potencijal smatram da trenutno ima u ovoj fazi i stanju reći će da sam pošašavio posebno jer imam pokraj 4r kasne setve ogled..nebo i zemlja...eh samo da se zadrže ove temperature malo duže do 31-32 bit će dobrog roda kod meneDali je moguće da niko u martu nije sejao? Slabo se nešto spominje martovska setva.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Na koji razmak ste sejali?Sav se ispravi on Nikola, bez brige za nedelju dana videces. Kaze stankic 5 metera po lancu![]()
Meni i tebi je sejao u isto vreme malo kasnije od ostalih, imali smo srece....
Ovde čovek, ozbiljan poljoprivrednik sejao početkom aprila i ti kukuruzi sada izgledaju kao u septembru. Skroz suvi, a bez klipa.ak postavimo reći će ljudi ova je iz budućnosti...ja osobno prezadovoljan, na cca 200L od početka godine i mene čudi iz čega se drži i odolijeva, kad bih rekao koji potencijal smatram da trenutno ima u ovoj fazi i stanju reći će da sam pošašavio posebno jer imam pokraj 4r kasne setve ogled..nebo i zemlja...eh samo da se zadrže ove temperature malo duže do 31-32 bit će dobrog roda kod mene