kalman 58
Član
Niko presejani kukuruz radjen drugim repelentom nicanje 100%.Jeftino a dobro gde to jos ima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji je prvi a koji drugi repelent?Niko presejani kukuruz radjen drugim repelentom nicanje 100%.Jeftino a dobro gde to jos ima.
Možda i neće biti potrebe ako pokisne.Juce zavrsio prskanje kukuruza u 5 listu iz setve od 10 Aprila sa Rimsulfuronom, Mezotrionom i Terbutilazinom, preostalo za kasnije sa Laudisom!
Pioniri
Ja prosle god dva puta max doza laudisa u 3 i 6 listu, pred zatvaranje redova spartanje i spasao kukuruz od sirka. Na 1,25 kj nova njiva je u pitanju je bilo 5 tona prosle godine....Do kada ste isli Laudisom najkasnije i koja je neka doza srednja za ne jako zakorovljene njive ili idete uvek maksimalnu dozu?
7 pero, jednu njivu bio preuzeo sirak.Do kada ste isli Laudisom najkasnije i koja je neka doza srednja za ne jako zakorovljene njive ili idete uvek maksimalnu dozu?
10. List kazu da mozes i poslje ovisi koliko ima smisla jer ces ga lomit/nece kapljice padati po korovu radi lista kukuruza)Do kada ste isli Laudisom najkasnije i koja je neka doza srednja za ne jako zakorovljene njive ili idete uvek maksimalnu dozu?
iskreno se razmiljam da polijem samo rimexom i hemogenom gde imam po nekog sirkaLule, pa kod tebe nema ni travke u kukuruzu!
Zato sto imam jako lose iskustvo sa nikosulfuronom cak od doba Motivela a o svakakvim kopijama suvisno je pricati!Zasto si se odlucio za rimsulfuron a ne za nikosulfuron?
Nisam se mozda izjasnio kako treba!Možda i neće biti potrebe ako pokisne.