Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vise godina radio i nista nisam video od razlike u prinosu.Uvek je i bilo obavezno
Dok nije bilo adenga i herbicida novije generacije već samo kojekakvi matoni ljudi su 2-3 puta špartali, kopali i na kraju zagrtali (travu) kukuruze. I na kraju opet bila džungla.Uvek je i bilo obavezno
koja sem. kuca tj cije seme?Šesti dan je napolju.Ja sam upravo završio presejavanje, mrtvo seme, ni klicu nije pustilo a prošlo 2 nedelje od setve.
imao sam ga ja prethodne 3g zaredom...uvijek najlošiji, izbačen...previše navikan hibrid...i kod ovih što sam sijao uslužno ove godine isto se žale, jednom sam posijao 3reda merkantilnog jer mu zafalilo a nije htio za to malo ići kupovati vrećicu pa posijali taj nezaštićen i neselektiran, bolje mu nikao nego taj 5016Dkc 5016 katastrofa nicanje... tacno se vidi razlika gde sam nastavio sa njim
Jel ga ima jos neko da ima problem?
Od tad više ni jedno zrno DKC-a nije videlo moje njive.Promoter će ti reći da nisi dobro pripremio parcele za setvu, kao što su i nas stručno skinuli s one stvari kada smo se žalili na katastrofa nicanje 4943 pre nekoliko godina.