Kukuruz 2025

Da li neko od kolega ima P 0217 iz redovnih rokova, kako je on prošao sa oprašivanjem?
Izgleda da kod pionira prva dva broja predstavljaju familiju hibrida, i pioniri sa 99 izgleda da su baš osetljivi sa visokim temperaturama u metličenju.

Solidan je kukuruz ovde na terenu iskren da budem.Kešmir nikad nije bio neki potencijal da bude rekorder,ali ja do sad sa stabilnijim hibridom nisam imao kontakta.Da li mu odgovara teren ili šta drugo ne znam,ali nikad nije toliko podbacio da bi me razočarao kao neke druge semenske kuće,koje su ili rekord ili debeo minus...Pionir za razliku od KWS-a ovde gubi trku za ceo kilometar.Opet kažem moguće da je do terena,ne bi da grešim dušu pa da kažem da im hibridi ne valjaju,ali ni pionir ni dkc ovde ne pravdaju cenu semena...

Da li neko od kolega ima P 0217 iz redovnih rokova, kako je on prošao sa oprašivanjem?
Izgleda da kod pionira prva dva broja predstavljaju familiju hibrida, i pioniri sa 99 izgleda da su baš osetljivi sa visokim temperaturama u metličenju.

Ja imam. Oprasivanje je proslo super jedino sto ga je malo vetar nakrivio ali nista strasno

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dosta se hvali kasmir medju ljudima, izleda da ima duzi period oplodnje, videce se na kraju. Dkc se kudi, isto i singenta kod suncokreta

Evo slika kasmira kod mene i dkc 5092 na 50m udaljen
IMG-3031.jpg
IMG-3033.jpg

Dkc
IMG-3035.jpg

Nazad
Vrh