Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nesto dosta novca za s.anje!Isto s..ajne drugo pakovanje![]()
Svi mi dajemo brdo love za s.ranja,samo ih dobijamo u drugim pakovanjima .Nesto dosta novca za s.anje!![]()
Tacno takoЗначи сеју се Kashmir, Inteligens и Donjuan, пошто су само они 50.000.
source: ове године само KWS за зрно, и имам СВЕ хибриде до Advisio, чак су ми као гратис послали што нема ове године у понуди.
Evo pre koji minut u basti
Severozapadni vetar udara kao blesav,osecaj je kao da je gotovo minus napolju
![]()
![]()
kontra! tijekom proljeća uvijek je gornji sloj za 1-2 °C (5-10cm) hladniji u odnosu na 20cm, posebno u godini kao ovakva...Oće klinac da izmeri. Krkno ga do kraja i dalo tu vrednost. Pliće je samo toplije...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
nikako! vlage ima al druge bitnije stvari u vezi sjetve i daljnjeg ukorijenjivanja nisu postignute!To što je posejao u oranje je 100% bolje što se tiče čuvanja vlage. A na oko samo estetski možda ružnije izgleda.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
sijao sam ja jednom usluzno zadnje 3g mislim..uglavnom vise ga ne sije tj ove godine nije imao, bolje mu se pokazali neki syngenta i osjecki hibridi...ove godine je imao syngentine i osjecke hibrideJel sijao ko LG 31545 i kako se pokazao,ja bi ga zurio za silažu ako je ok
Koje stvari u vezi daljnjeg ukorjenjivanja nisu postignute?nikako! vlage ima al druge bitnije stvari u vezi sjetve i daljnjeg ukorijenjivanja nisu postignute!
mislim da znamo svi ovdje šta kukuruz voliKoje stvari u vezi daljnjeg ukorjenjivanja nisu postignute?
voćnjaci su totalka..nešto sam čuo da će za njih kod nas proglasiti elementarnu nepogodu-mraz
kupio novo sjeme pred najavljenje minuse i mrazeve da presijem sav kukuruz a on nažalost preživio pa će sad morat ići twin row sjetva da ne propadne sjeme haha
kad je preživio 2021 jaki mraz u 5.mj ništa me više ne sekira!!
E da nisam pročitao ovde, nikad ne bih znao.mislim da znamo svi ovdje šta kukuruz voli
sijao sam prije 10ak godina uslužno jednom što je zaboravio na jednu parcelu od 3ha pa mu se nije dalo ići prekačiti da podrlja pa mi rekao da sijem direkt u oranje -_- a izgledala je još bolje i ravnije od ove....bilo polega na normalnom vjetru, osušenih biljki itd...svega pomalo
mada neki iz godine u godinu rade iste greške i stvaraju iste uvjete za kukuruz sa sjetvospremačem...