Pametnom dosta .A kod mene Pionir 1096, sa 4 navodnjavanja kap po kap u trajanju po oko 10 sati dao oko 12tona po hektaru, na parceli od 1,6 hektara. Ostali ne navodnjavani se kretao prinos oko 3 tone po hektaru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pametnom dosta .A kod mene Pionir 1096, sa 4 navodnjavanja kap po kap u trajanju po oko 10 sati dao oko 12tona po hektaru, na parceli od 1,6 hektara. Ostali ne navodnjavani se kretao prinos oko 3 tone po hektaru.
A koliko te iznelo navodnjavanje po ha, oprema i energenti?A kod mene Pionir 1096, sa 4 navodnjavanja kap po kap u trajanju po oko 10 sati dao oko 12tona po hektaru, na parceli od 1,6 hektara. Ostali ne navodnjavani se kretao prinos oko 3 tone po hektaru.
Kod mene 5068 se prethodnih godina pokazao baš dobro.Bolje od 5075.Koji hibrid se prethodnih god bolje pokazao dkc 5075 ili 5068?