Сам их мешаш или користиш готово "2у1" хербицид попут "Агромаркетовог Риника"?a za uskolisne rimsulfuron+nikosulfuron.
Ако сам дозираш те две активне материје, колико чега стављаш по хектару/јутру?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Сам их мешаш или користиш готово "2у1" хербицид попут "Агромаркетовог Риника"?a za uskolisne rimsulfuron+nikosulfuron.
Zicnjak..A ovo?
Liči na puževe, i dosta toga nalazim....
Skroz šuplje zrno, ostala samo opna a oni unutra.
![]()
![]()
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Stavim 30 gr rimsulfurona i 1,2 l nikosulfurona po hektaru.Сам их мешаш или користиш готово "2у1" хербицид попут "Агромаркетовог Риника"?
Ако сам дозираш те две активне материје, колико чега стављаш по хектару/јутру?
Da li je dozvoljeno rimsulfrona više nego duplo po preporuci?Ja cepam sa 70 grama
60 грама по хектару римсулфурона концентрације 250 грама на кило је доза коју препоручује сам "Агромаркет".Da li je dozvoljeno rimsulfrona više nego duplo po preporuci?
Jel odradi u toj dozi muhar?Ja sam stavljao 30gr rimsulfurona i 0,8l nikosulfurona po hektaru. Ciljan je isključivo muhar i semeni sirak, a rizomca ima jako malo, al' sve jedno, i da ga ima više njega je i ovako i onako u kukuruzu teško suzbiti. Radim dvopolje, smenjujem soju i kukuruz pa onda u soji čistim rizomac.
Pre dve godine sam isao sa 80 grama i na jednoj njivi koja ima veoma nepravilan oblik je bilo dosta preklapanja i uopste se nije nista poznavalo na kukuruzuDa li je dozvoljeno rimsulfrona više nego duplo po preporuci?
Jesu puževi.A ovo?
Liči na puževe, i dosta toga nalazim....
Skroz šuplje zrno, ostala samo opna a oni unutra.
![]()
![]()
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Video sam na jednom sajtu 4.200.Sadrzi i protektant.Kolko on kosta