je l to + nikosulfuron?Pre dve godine sam isao sa 80 grama i na jednoj njivi koja ima veoma nepravilan oblik je bilo dosta preklapanja i uopste se nije nista poznavalo na kukuruzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
je l to + nikosulfuron?Pre dve godine sam isao sa 80 grama i na jednoj njivi koja ima veoma nepravilan oblik je bilo dosta preklapanja i uopste se nije nista poznavalo na kukuruzu
Oko 4500 za hektarKolko on kosta
Da 1,2 litje l to + nikosulfuron?
Ja to nebih radio.Ostalo mi u prskalici malo hemije od zastite pšenice, da li mogu da sipam hemiju za kukuruz bez da ispiram i ispuštam hemiju , da li ce smetati ako pomesam, ima nekih 20 l a pdskalica je 880 l
Isto kao kod mene 1096 5kg vreca ne mrda. Jeste da sam ga i ja malo usporio povaljao krmbridzom pa posle pljusak stvorio pokoricu ali ne mrda ovo sto je izaslo.I kod mene neki pioniri katastrofa,neko sitno seme 5 kg vreca I taj ne mrda a ono sto je bilo krupni seme 10,5 kg dupli veci
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока