Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da ima da fali po neko zrno na ovoj njivi, e sad da li je do sejalice ili do semena nisam siguran. Zemlja je malo jaca ovde, dosta je tvrda i masna. Uglavnom na ovoj njivi divlje svinje prave haos, pa se nekad preseva po par puta. Sad ove god nisu ni jedno zrno dirali. Mislim da je i zato sto se sece topola u sumu na kraj njive cela parcela je secena celo prolece smo vukli tj kupovali drva pa neko stalno zuji....U stvari snimak je ekstra dobar , a sklop je osrednji , ako cemo realno , al dobro , jednak je kukuruz i cist.
Afrička kuga je tu odradila svoj posao. Odnosno desetkovala je brojnost fivljih svinja.Da ima da fali po neko zrno na ovoj njivi, e sad da li je do sejalice ili do semena nisam siguran. Zemlja je malo jaca ovde, dosta je tvrda i masna. Uglavnom na ovoj njivi divlje svinje prave haos, pa se nekad preseva po par puta. Sad ove god nisu ni jedno zrno dirali. Mislim da je i zato sto se sece topola u sumu na kraj njive cela parcela je secena celo prolece smo vukli tj kupovali drva pa neko stalno zuji....
Sejan na 19 tako da i ako fali koje zrno nije strasno ima gustinu.
Ako neka ih malo proredila. Tu je na kraj njive pocetak sume topola ima posle i jasena koliko hoces, u blizini je i tamis. Bas su pravili haos u ovom potezu, povade 50 %ne znas da li da presevas ili ostavis, posle dva tri presevanja posejas sredinom maja suncokret njega ne diraju. Muka sve u svemu. A njiva malo dalje dok je obidjes los put do tamo....Afrička kuga je tu odradila svoj posao. Odnosno desetkovala je brojnost fivljih svinja.
Mislio sam na post kolege cena..Da ima da fali po neko zrno na ovoj njivi, e sad da li je do sejalice ili do semena nisam siguran. Zemlja je malo jaca ovde, dosta je tvrda i masna. Uglavnom na ovoj njivi divlje svinje prave haos, pa se nekad preseva po par puta. Sad ove god nisu ni jedno zrno dirali. Mislim da je i zato sto se sece topola u sumu na kraj njive cela parcela je secena celo prolece smo vukli tj kupovali drva pa neko stalno zuji....
Sejan na 19 tako da i ako fali koje zrno nije strasno ima gustinu.
Jeste , jos jedna , jako bitna stvar .
Ja mislio da imam dobar sklop dok nisam sad ovo vidio
Kiša u Julu ?Jeste , jos jedna , jako bitna stvar .
Znaci vise se isplati trgovina nego proizvodnjaI ja imam još nešto da ošpartam i to je to...
Posle situacije od prošle i predprošle godine više se ne sekiram ič...
2022 loš rod-extra cena-kupio traktor
2023 odličan rod-cena katastrofa-prodao traktor
2024 sam bog sveti zna...
Šalu na stranu,da...znaš pošto si kupio neku robu ili artikal,i gledaš da prodaš sa određenom maržom i možeš da ukalkulišeš svoje troškovevr eventualnu zaradu...u proizvodnji,pogotovo poljoprivrednoj ne možeš da ukalkulišeš ništa sem troškova,jer sve ostalo su nepoznate,znači faktor sreće igra ogromnu uloguZnaci vise se isplati trgovina nego proizvodnja