Treba da se krene još u avgustu sa berbom nekih hibrida ali narod k'o narod, naučio da kukuruzovina bude skroz suva jer ako je zelena kukuruz je prejak, nije za berbu pa posle bude osipa se i bere na pola.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je znam Maticu, ali kod mene ovi sto beru nece da beru cim vide zelenkastu taluzinu , te greje mi se tarup, te tesko se bere. Zato ciljam islkljucivo za berac. Da nemam tih problemaTreba da se krene još u avgustu sa berbom nekih hibrida ali narod k'o narod, naučio da kukuruzovina bude skroz suva jer ako je zelena kukuruz je prejak, nije za berbu pa posle bude osipa se i bere na pola.
Imao Cariocu kolega ove godine, bio sam u ispomoći. Rasturio sa prinosom, loše otpušta vlagu, e sad nismo pričali kako se vrši, teže ili lakše, ali zbog vlage, mislim da bi mogao za klip...Kako se pokazali syngenta hibridi kukuruza, konkretno zanima za branje u klipu? Mislim da je andromeda? Jel ko sejao? Hvala
Nemoj taj 9889. Ako samo malo dune kupices ga rucno. Katastrofa poleze.Moj izbor za 2024 godinu. Poruceni DKC 4943, 4670, 4712, 5830, Pionir 9757,9300, 9889, 0450, 9911. Neke sam sejao i prethodnih godina, a neke ubacio po prvi put. Na zalost neki su izbaceni iz ponuda semenskih kuca mada su se dobro pokazali.