MOMOSARIC
Član
Simptomi nedostatka cinka i sumpora su jako slicni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dikamba?Na jednoj njivi se na četiri reda pojavili uvrnuti listovi. Hemija nije mogla da stigne, jer komšije imaju pšenicu i kukuruz pored.
Nije ni moje prskanje, prskao sam u petom listu
Sreca sirku nije nista, on ce biti dobar samo da jos malo narasteNa jednoj njivi se na četiri reda pojavili uvrnuti listovi. Hemija nije mogla da stigne, jer komšije imaju pšenicu i kukuruz pored.
Cim si prskao kad je doslo do uvrtanja??Nisam radio Dikambom, do sada ni na jednoj njivi nisam primetio uvrtanje listova.
@nikollaa
Ovo ti je napredna tehnologija, setva kukuruza i sirka na istu njivu
Dobio je sirak od hirošime, nije rastao do pre par dana. Dobiće laudis i proći će tupanjac kroz njivu
Misliš DO trećeg lista ?Ja juce prskao kukuruz koji je drugom listu, a neki tek izlazi, hirosima kombinacijom i sipao i Maton iako on sme tek od treceg lista. Sad brinem da mu nesto ne fali.
Dakle ne pisite nesto na forumu ako niste sigurno bar 80% u to sto pisetehmmm , stavio si i nikosulfuron i rimsulforn ? Nebi trebalo da se uvrće od toga , al nebi ni trebalo oba.
Zašto misliš da kukuruzu od nicanja do 3 lista škodi maton ?Momo nisi u pravu.
Mozda je i hemija ali meni ovo ipak izgleda kao nedostatak mikroelemenata, bor i/ili kalcijumNa jednoj njivi se na četiri reda pojavili uvrnuti listovi. Hemija nije mogla da stigne, jer komšije imaju pšenicu i kukuruz pored.
Zađto misliš da kukuruzu od nicanja do 3 lista škodi maton ?Momo nisi u pravu.
Eto kazaće se.Ja bi voleo da mu ne skodi jer sam ga oprskao tako malog, ali preporuka proizvodjaca glasi od 3-5 listova.
Mustangom i terbisom sam prskao u 2 a neki nije ni otvorio 2 list.Nevide se nikakve poslediceJa bi voleo da mu ne skodi jer sam ga oprskao tako malog, ali preporuka proizvodjaca glasi od 3-5 listova.