Kukuruz 2021

Steta, da je dao bar prinos da se vrati ulozeno_Ovako samo minus.
 
Kod Miksera je bas zakebana zemlja. To sto sam ja se vozao sa njim kombajnom je bilo izuzetno sareno. Od 1-7t/kj vizeulno za neverovati koja razlike u 200-300m
 
Ja danas napokon zavrsio.Rwa i pionir.Sareno jako,kao sto i bojcetic kaze.Prinos od 2t do 5t po kj.radio sam dosta sorte,ns,zp,rwa,pionir,dkc.Definitivno dkc na prvom mestu.Skupo seme,ali isplati se.Od sledece god.vracam se na dkc,i nesto malo rwa.
 
Gloriet,inclusiv,twetor.Gloriet solidan rod,rwetor skoro nista,inclusiv ono.U dobroj godini rwa daje isto kao dkc,zato sam presao na rwa.Ali u susnoj godini dkc na prvom mestu.3 godine pratim,tako da ne gledam samo ovu godinu.
 
Za moje njive pionir je i dalje rame uz rame sa dkc om, imali smo i sporadično nešto i rwa, gloriet I istu fao grupu dkc i pionir, možda i jeste dkc tehnologija al dkc je ipak bolji...
 
Nista bez majke,nema bolja pomoc
6ac6e1d666ed3b020a9f955d53d0be6e.jpg


Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
 
Nije, nitko ne sječka kod nas kukuruzovinu, vjetar je do kraja, pa možda tako izgleda... Nema razbacivače. Prošle godine je imao kolega na drugom kombajnu većem, ali nisu mogli toliko mase razbacat i kurilo je remen, pa ih je digao i isključio.
 
Nazad
Vrh