Kukuruz 2020

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zp 606 i KWS Komsens, ne planirano posejani skoro.pre dva dana sam odradio korekciju skaut,decis i i ekobuster,nekako mi to najdrazi kukiruz jer je mlad narocito Konsens njega obozavam izuzetno mocno napreduje, nije velika povrsina jedno jutro je u pitanju ali bas me raduje kada vidim takav napredak.Kukuruzi su fantasticni u proseku u mom kraju, moji jedino nisu travni i mozda jos na par mesta ostali su izuzetno travni ali jos se drze
491urwX.jpg

RxDReyv.jpg

5Bw3dUa.jpg

jD0HGpK.jpg

Nadam se da će biti neke kiše za Petrovdan, ima najave. Ne mora mnogo. Malo da pogura kukuruze da izguraju sto veće klipove. Bilo je nejednako nicanje pa sam ovo rekao za te koji su kasnije nikli. Ovi koji su prvi nikli oni su ok. A posle može još koja kiša do Ilije. Ako ne bude nekih vrućina do tada biće dobrog roda.

Cici hvala na podsjecanju. Sad se sjeti , al zamisli kod mene je i 11. Bila ista kao i 12.
Znaci da ako nista ove godine se nadati bar vise nego 2012 jer kod nikog ne izgleda kuruz tako sada . Ja sam imao 2011 prosjek 2.5t po ha a 2012 cak 3.5t .

Само још да "уђемо у шему" и да са готово 100% сигурношћу можемо да одредимо када долази та катастрофална година, па Бог да нас види.

Ал'... кића!

Sledeće godine će biti mnogo kiše.
Zaključak izveden na osnovu (ne sećam se 1988 ),1999 -mnogo kiše ,2010 -mnogo kiše,2021 -videćemo. :osmeh:
Momentalno ,vrućina .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh