Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam, razmišljao sam da probam na boljim njivama na 17 cm a ostalo 19 cm...Na kolko ces sejati sledece godone?
Mislim da bi u ozbiljnoj suši bila katastrofa, 2012 i 2017 sam imao posejano na 19 cm 20,5 cm i nije ništa valjalo a bilo je i onih što se nisu odmetnuli a posejani na 25 cm. Te dve godine su solidni bili samo kukuruzi gde se loše obrađuje i gde ima malo đubrenja.Какав сценарио може очекивати у случају тако густог склопа а да онако момачки засуши ? Да ли може директно густ склоп бити узрок не заметање клипа , или ако буде баш екстремно да неће боље проћи и они што су посејали ређе
Zvao sam da pitam, čisto informativno. Delovi bi se čekali oko 7 dana. Cena je 260 evra + onaj lanac ako si video u klipu, njega sam uzeo za rezervu.Колега Олалија нисам те питао онај дан збунила ме Кајсија ,дали имаш информацију колико би коштала она поправка на твом комбајну?И колико би се чекали делови обзиром да су скинули са другог адаптера ако сам добро схватио нису их имали на стању....
Koji je bolji kod tebe 0105 ili 1021
Šta bi tek bilo da nije suša .Kod mene najbolji 4943 7900yusa po kj
Koji je bolji kod tebe 0105 ili 1021
Mene pitaš?Nisi zvao u Kisač za delove?
Tu nije bilo suse.Tamo gde je bilo nesto preko 5tŠta bi tek bilo da nije suša .
po mrazu nije problem ide kao i normalno ,Офтопичарите само тако...
Него, обзиром на временске прилике и њихову перспективу стабилизације, да ли је време да питам: има ли неко искуства вршидбе кукуруза по снегу?