Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam i ja malo dalje od te njive,nema tu cekanja jel sad ce a nadiru podzemne vode i onda tek nema sanse u njivu.Jedno pitanje za Rodic-a. Da li je moralo da se ulazi u toliko vlažnu zemlju? Jel to imaš puno zemlje i drugih useva pa ne možeš da postigneš na sve strane? Ovo je stvarno mali kukuruz koji je mogao da sačeka sa prskanjem.
Jedno pitanje za Rodic-a. Da li je moralo da se ulazi u toliko vlažnu zemlju? Jel to imaš puno zemlje i drugih useva pa ne možeš da postigneš na sve strane? Ovo je stvarno mali kukuruz koji je mogao da sačeka sa prskanjem.
Godina ni za onu stvar, danas obisao dobar deo Banata i Backe, zalosno sve to izgleda,trgovci delovima kukaju kako od prvog maja ciste paucinu na vratima.2019 ima da ostane za pamcenje po gubicima na sve strane.
Darko Dren svaka čast za čistu njivu i dobre kukuruze. Na koji si razmak sejao? Čini mi se i da je skora pa sve niklo.