MOMOSARIC
Član
A sto gaji golubove ?Sta radi snjima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
. Kako ne odlete ?
Nema ,prvi put cujem. Mislis odrasli ljudi ? Pa jel ima jos neke ptice druge da tako drze kod vas sta ja znam sove,rode, ili samo golube ? Ima neki kod nas cova ima one paune al golube nisam cuo . Kako ne odlete ?
Desi se i da zaluta, retko ali desi se.Golub gde god da odleti uvek se vraca kuci.
Jaci je samo guano {izmet slepih miseva} izvinjavam se za offSad citam o cemu pricate.
Ja imam iskustvo sa golubijim djubrivom.To je najace koje postoji.Mi smo skidali sa tavana mesne zajednice i bacali ciklonom pred setvu kukuruza.Nikad takav rod nisam video kao tada na toj njivi.To je bilo cudo.Ne znam koji prinos jer se bralo ali znam da kad smo poceli da beremo kaze tata stricu nesto lupa jako u beracu ,dok nisu ukapirali sta to tako lupa
Nema ,prvi put cujem. Mislis odrasli ljudi ? Pa jel ima jos neke ptice druge da tako drze kod vas sta ja znam sove,rode, ili samo golube ? Ima neki kod nas cova ima one paune al golube nisam cuo . Kako ne odlete ?
A sto gaji golubove ?Sta radi snjima?
Bože svašta , da je to tolko masovno , kako sad čujem nebi vjerovao . Puste da lete pa ih gledaju . Aj sad budite realni zar vama nebi bilo glupo da niste kako izgleda navikli na to ? Evo i u temi cijena kukuruza se često pominje kupuju golubari kukuruze . To sam mislio da je neka zajebancija , sad mi nije jasno