sinisa1979
Član
Štooo? Pa nije tvoj proizvod da bi te bilo sramota.Kod mene je taj 4943 tako kilav da me je sramota da ga slikam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Štooo? Pa nije tvoj proizvod da bi te bilo sramota.Kod mene je taj 4943 tako kilav da me je sramota da ga slikam.
Mene je sramota da kazem da je moja njiva gde mi je 4943.Štooo? Pa nije tvoj proizvod da bi te bilo sramota.
Kako da znamo kada je spreman za upotrebu ?Mi smo ga potopili u vodu u subotu ali je vreme hladno .Slobodno nesmeta tem. samo pripremi te se za smrad...pozzz
3-4 dana fermetira vidi se peni...a koristi posle 4 dana..Kako da znamo kada je spreman za upotrebu ?Mi smo ga potopili u vodu u subotu ali je vreme hladno .
Nadam se da mu nece faliti nista. Imam i jednu njivu suncokret, imalo jutros malo vode bar koliko sam video od asfalta. On je takodjepred zatvaranjem redova
Ima i toga ali me jako deprimira a dobavljač ide drugi.
A kad rodi obaranja rekorda su neminovna i lista izgleda:Taj DKC ne voli hladnije,ne voli toplije...kad ga posejes treba u pasulj da gledas da bude idealna godina i da rodi....
Kako? A pionir? Lično, imam 4717, sutra cu ići da vidim.U prinosu i nekim drugim odlikama teško da ima konkurenciju.