sasamatic
Član
Ostala jos jedna parcela za setvu pionirovog ogleda, ostalo sve zavrseno. Jutros pala kisa taman da sve lepo zalije. Hibridi dekalb, pionir, lg i kws sve za vrsidbu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne pali ta prica nikako. Kako je moguce da samo pomislite da setva od 3 cm dublje ima pozitivan uticaj u Julu kad przi.Mozda ,a mozda vam bude zahvalan na leto zbog toga
Mims
ako ti nije problem slikaj i postavi da vidimo kako izgleda,moje je bilo sasvim normalno.
A da pitamo zene dal znaci dublje 3 cm ili ne?Ne pali ta prica nikako. Kako je moguce da samo pomislite da setva od 3 cm dublje ima pozitivan uticaj u Julu kad przi.
Pa valjda do Jula i taj koji je bio posejan na 3 cm ako je imao vlage da nikne i on je stvarao koren kao i taj sto je dublje bio posejan.
sejao sam na 5cm-2inča i niklo mi je u 12 danuPitanje nad pitanjima. Dal juriti vlagu i sejati na 10 i 12cm ili na 3 ili 4cm i cekati ovo malo kise da vlaga dodje do semena?
Nikola ilic, koliko ti to uvratina seješ? Na zadnjoj slici skoro do pola njive...
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
99℅ bi rekle da im to nije bitno! Lazu, zmije, pokvarene!!!A da pitamo zene dal znaci dublje 3 cm ili ne?