sinisa1979
Član
Zrna sigurno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbt kod vas sve zrelo od reda!Ostalo jos 2.5kj i gotovo za ovu godinu.Dkc 4351 najprinosniji i najbolje otpusta vlagu
Počeli danas uslužno kukuruz,na žalost nema slika jer sam se bio sludio zbog probušene gume na prikolici.Dkc 3623 radjen,prinos 6050 kg/kj,vlaga 13%,sve u jusu...
Mali su ti to sudovi za taj kombajn, koliko sam video 1221 ti vuce 2 petotonke a trebo bi da vuce 2 vagonke da bi bio rentabilan i atomacki bi manje cekao.Jeste,on je. Vukli su sa 6 prikolica,nisu stali i opet sam cekao prevoz
1221 vuce veliku tehnostrojku i loznicu. Zajedno tovare 14.5 tona kukuruza,a 82.1 vuce 2 tehnostrojke od po 5t,i drugar je vukao 2 zmajevke 489,kod njega sam tovario i 16tMali su ti to sudovi za taj kombajn, koliko sam video 1221 ti vuce 2 petotonke a trebo bi da vuce 2 vagonke da bi bio rentabilan i atomacki bi manje cekao.