MOMOSARIC
Član
Da ,uzima se kolko je veca prosjecna dnevna temperaturabod 10 stepeni. Svaki dan se sabira i to je to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
WP_20180801_08_26_44_Pro[1]
WP_20180801_08_26_56_Pro[1]Ima na Pioniru 9241Ljudi ima li kod vas crvenila kukuruza kod mene se pojavilo na jednoj parceli
. Šalim se naravno , vjerovatno misliš na klip . Ja to imam na nekim lokacijama na dkc 6089 , ali to kod njega često bude . Još do kraja može da napuni par redova ili da se povuče . Mislim da znam šta je razlog česte nezavršenosti klipova ove godine . Kombinacija dobrih uslova od početka i postavljanje komplet azota pred sjetvu , a ne kao ovde npr što je pravilo jedan dio predsjetveno a drugi kao prihrana , pa još dodaju razna startna djubriva ,bez pravog naučnog ogleda kako pripada , par godina i sa ponavljanjima i slično gdje se dokazuje veći prinos takvim djubrenjem , nego se samo pokazuju slike kako bolje izgleda tokom vegetacije , ali no , što bi reko saleratar. Crven list od crvenila kukurz tj klip ostaje mekan prekinuto je nalivanje. Crven list takodje moze biti i od plamenca,klip sazri do kraja ako je plamenac napravio zarazu cak i u pazuhu lista gde je klip.Kukuruz koji menja zelenu za crvenu boju lista,to je stari komunista.