DusanA
Član
Kanacki, sve u zrnu skidamo i nosimo u silos.Do koje fao grupe skidas u zrnu ?
Ili sve skidas u zrnu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kanacki, sve u zrnu skidamo i nosimo u silos.Do koje fao grupe skidas u zrnu ?
Ili sve skidas u zrnu ?
Juce sam obisao atar za 50% kukuruza je zavrsena sezona, moze sad da mu padne koliko hoce gotov je, klipovi su viseci kao kod deke! Posledica 2meseca bez kise.
Da ne poveruje covek,kao da je druga drzava.Juce sam obisao atar za 50% kukuruza je zavrsena sezona, moze sad da mu padne koliko hoce gotov je, klipovi su viseci kao kod deke! Posledica 2meseca bez kise.
Nisam video post do sad.Sandore da nije neki nedostatak nekog hranjiva?
Peet koliko njemu treba padavina da bi izgledao top. Kod nas kukuruzi deluju sasvim ok za sad.
orano,2x tanjirano hibrid OS398 setva na27cm u 3 listu 0.5 nikogan u 8 listu 0.5nikogan-0.5chif-0.7rezon(terbutilazin)to je ostalo od proleca spartanje -bez grama djubriva
orano,2x tanjirano hibrid OS398 setva na27cm u 3 listu 0.5 nikogan u 8 listu 0.5nikogan-0.5chif-0.7rezon(terbutilazin)to je ostalo od proleca spartanje -bez grama djubriva
Dobar je obecava ali fao grupa390, ja sam posejao neki sinzentin fao260 malo sam zakasnio30.6 posejan.