Razmak i akgrotehnika?Danas smo završili vršidbu Dkc 3623, vlage između 13 i 14 %, a prosečan prinos ovog hibrida je nešto ispod 12 tona po hektaru... Ja zadovoljan...
Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Razmak i akgrotehnika?Danas smo završili vršidbu Dkc 3623, vlage između 13 i 14 %, a prosečan prinos ovog hibrida je nešto ispod 12 tona po hektaru... Ja zadovoljan...
Au Lorde,pa jel to znači 14 t po ha?Šta znači glavni grad Banata.
https://tekstovi.net/2,128,4250.htmlA kad sam je hteo da se ženim iz Banata,deda me odvraćao rečima da je i kiša pobegla odatle!
nerazumem,suze teku od ;srece; sa Sremicom?Ja sam ti upravo taj jedinac,a isprosila me sremica polu rusinka,polu šokica.I sad kad se setim tog dana,pre 30 godina,suze same teku.Kao u onoj pesmi,tecite suze tecite...
U zavisnosti od temperature zrna ,možeš ga skladištiti od 27 do 339 dana.Da li mogu kukuruz sa vlagom 16,2 da skladistim u podnom skladistu na visini od 1,5m?
jesili ti radio u silosu u Djurdjinu?U zavisnosti od temperature zrna ,možeš ga skladištiti od 27 do 339 dana.
Trenutno je rano zbog spoljne temp.Moze se skladistiti ali kad spoljna temp. pocne padati ispod 12-15cMoze dugo da stoji, ja sam sa vecom vlagom I duplo vecom visinom skladistio, treba probati pa znati.
Nisam. To je neki drugi Siniša.jesili ti radio u silosu u Djurdjinu?
Nego,je l' se desilo nekome da u novom kukuruzu ima žiška? I to baš dosta. Ovrli smo danas jednu parcelu ZP 434 i ono je haos koliko ih je bilo.