markokurjega
Član
Kad kod je rodio rekordno ,ja sam najbolje prošao,2016 kukuruza koliko hoćeš cena 17,5 din iz čardaka, prošle godine ga je bilo upola manje , cena 18,5 din takođe iz čardaka, tako da su tui stvari sasvim jasne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Već duže vreme pratim ovu temu i gledajući vaše slike i komentare, primećujem da se većina od vas nada odličanom prinosu i dobroj ceni za ovu godinu što i ja iskreno očekujem pošto imam i ja malo zasejanog kukuruza.
Ali imam savet za većinu od vas.
Možda je vreme da se prebacite i na temu "Investicija u privatne silose, susaru i vagu" i razmislite šta da radite sa vašim prinosima ukoliko bude stvarno rekordna godina.
Nemojte misliti da pravim reklamu za moju firmu, (onaj ko je imao priliku da me upozna to može i potvrditi) nego još uvek radim na tome da bez zatvorenog ciklusa u ratarstvu nema zarade.
U Italiji,Francuskoj, Poljskoj itd skoro da ne postoje gazdinstva sa silosima ili čardacima bez sušare. Kod nas je to još uvek naopako.
U svakom slučaju i ove godine ću se naslušati komentara tipa: I ove godine sam im dao pola sušare zbog vlage ili Ovo je poslednji put da me ucenjuju.
Da to je svakako jedna od opcija ali i kosta puno,svako ima u dvoristu po neku kotarku a i u komsiluku ima sigurno mozda bi se trebalo vratiti na branje u klipu {kad se svedu racuni ipak se isplati}
Netreba biti zadovoljan ,treba samo pritisnut kukati dalje. Treba nam jos jedna dobra kisa oko Ilije i onda sunce i suv septembar da otpusti vlagu i da kipujemo na gomilu . Sta ce nam silos.
Nemoj ti misliti da ljudi aktivni u ovoj temi ne znaju blagodeti posedovanja sušare. Voleli bi mnogi da je imaju, ali ima toliko drugih stvari u koje treba investirati. Šta će ti sušara ako nemaš prostor za skladištenje.
Znaju ljudi šta će sa svojim prinosima, ne moraš ih ti savetovati. Ispada ti post klasično reklamiranje.
I mi isto "nebi" da se ti reklamiras, barem dok ne platis oglas na ovom sajtu.