nikola ilic
Član
Fao do 450 ako dobije jos jednu kisu za 15-20 dana ima da ubije sa prinosom,nece mu vrucina(ako je bude) nista moci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj Konsens je cudo od kukuruza, nemam ga ove godine ali ubedjen sam da ce da razvali od roda.Neka bude on slobodno i na 30000 biljaka po hektaru jer sada ima potencijala da da najmanje 400grama po stablu a bice i vise. Ja imam Kermes 90% po dva klipa, ocekujem veoma dobar prinos ali kukuruz je to.Dok ga ne vidim u prikolici nista mu neverujem.Ove godine će dvoklipost doci do punog izražaja. Kukuruz sa belom silom je KWS KONSENS a sa crvenom AS 507. Svaka biljka nosi dvojke.
Kod mene i oni sto nemaju ni pola lanca zemlje imaju po pola ambara...I to u susnim godinama sta ce tek biti ove.Dolazice opet cigani da me pitaju da doteram krunjac da ga okrune..da se ne muce.Ove ce godine biti da samo onaj ko nije posijao nece imati kukuruza
Da bismo kupili vise semena redji sklop daje prinos svake godine a gusti svake 3god.Promoteri govore da kukuruz ne voli brata blizanca. Uvek treba ici na gusci sklop i jedan klip. To je njihova prica.