@Maticu, seme za oglede npr.Ko seje DKC seje to staro seme.Nicanje kao četka a kako bi tek bilo da je sveže seme imaćemo valjda nekada čast da vidimo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Maticu, seme za oglede npr.Ko seje DKC seje to staro seme.Nicanje kao četka a kako bi tek bilo da je sveže seme imaćemo valjda nekada čast da vidimo.
Naravno, navodim samo kao primer gde se vidi razlika.To je u redu ali ne seju svi oglede.
Nebi stavio ruku u vatru bez obzira na semensku kucu. Svi oni muckaju.Možda i seješ a ne znaš
Malo li je?To seme za oglede Dkc-ovo, stiže sa tri strane, tj. Rumunija, Mađarska i Francuska. Jedino što sam ja primetio je da ono iz Francuske ima ''najlepšu'' kalibraciju... I u ničemu se nerazlikuje od ostalog...
Nesto razmisljam da idem setvu na 23,5,a ureu sa 250kg po ha uz zaoran map 150kg i 6-12-24 100kg po ha da probam ici na nesto manji ali stabilniji prinos oko 7t po ha....Kakva su misljenja? fao grupa 400 i mozda nesto malo 300
http://www.ashibridi.com/sr/hibridi/as5b23 nude mi za 3900 din vrecu zasticen od zicara da li ga neko sejao