Aco,ako je donji deo posta upucen meni,na prosloj strani sam naveo Pioneer hibride koje sam sejao to su P1114 i Po704.Nisam se nasao prozvanim,i ne smeta mi a upravo iz tog razloga sam gore u postu i objasnio kako sam dosao do tog prinosa.Razumem ja i vas,jer placate velike zakupe i nemate svi tu mogucnost da birate kavu cete zemlju raditi i gde cete raditi.Sve kukuruze sejem na 24cm mozda bih mogao na nekim parcelama ici i na 22cm,al jednom probao i nisam video neku bitnu razliku u prinosu pa ne bih da rizikujem a ispod toga ne idem nikako.Ajd i o agrotehnici: 300kg 3x16 kroz sejalicu u redove i kasnije kroz spartac jos 300kg KAN.Grupu 600 sam izbacio poodavno iz setve eventualo po neki raniji hirid iz te grupe tipa Zp600 ili P1114 jer u ovakvoj godini ostane dosta jalov.Kanda cu eliminisati i grupe 300 i 400 jer su mi ove godine najvise podbacile,polagao sam velike nade u njih a i ranije se nisu nesto istakle po prinosu.Da ne gresim dusu strane hibride iz grupe 300 i 400 nisam nikad probao,pa moguce da su prinosnije od nasih domacih a probao skoro sve i As,Zp,Ns...