Sudarski Bojan
Član
Što i skaut i plamen?
Pa da ,preporuka dobijena ovde na forumu {hvala kolegama} i takodje od promotera galenike s tim da je na jednoj njivi na to dodato i 0.5l bonace zbog kupine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Što i skaut i plamen?
Ima štete u svakom slučaju. Ali koliko znam i kod mene je jedne godine u tom uzrastu bio kukuruz i isto tako je bilo. Prvo su došli pogledali i posle pred berbu su još jednom došli i pogledali i na kraju procena je bila 45%. Bilo je i kukuruza ali je bilo i nekih koji nisu imali klipa.
Koja osiguravajuća kuća procenjuje štetu?
Nema tu štete nikakve .
Potvrdjujem,i ja znam neke promotere koji citajuMa citaju svi promoteri i ljudi veza i za poljoprivredu,samo nece da priznaju,a kad im kritikujes ovde proizvod odmah zovu
Danas obiso malo kukurjze koji su uz put i neverovatno koliko je porasto za dva dana,i jos nesto sto se herbicida tice.Sto ranija priprema za setvu da korovi krenu lepo,nakon setve total i terbutilazin,u trecem leru adengo i njive kao beton ciste.....
Kazem to zato sto imam par njiva gde su korovi mnogo kasnije nikli i moralo se raditi u osmom listu laudis i ekviip,i sad tesko da cu stici da ga ospartam,a da je odranjeno kao prva kombinacija svakako bi bilo vremena za spartanje
Lepo kukuruz napreduje posle ovih kiša.Danas uradio korekciju sa Ekvipom.Ako se bude moglo za 2 nedelje će dobiti špartanje,al čisto sumnjam.Prerašće.
Al je nikao, svaka cast