Korica
Član
ZP 873
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li sam ja jedini koji jos nije prihranio kukuruz azotom. Poceo pre ovih kisa I prihranio samo 11ha. Ostalo jos 14ha kukuruza i 17 ha suncokreta.
Sta mislite da li ce biti kasno za prihranjivanje 20-25 aprila. Isao bih Kan-om.
Da li sam ja jedini koji jos nije prihranio kukuruz azotom. Poceo pre ovih kisa I prihranio samo 11ha. Ostalo jos 14ha kukuruza i 17 ha suncokreta.
Sta mislite da li ce biti kasno za prihranjivanje 20-25 aprila. Isao bih Kan-om.
Verovatno u jesen nisi ništa zaorao?Nisi jedini druze kod nas to retko ko i radi,bacimo svu planiranu kolicinu ureje pred setvu i to je to.Prvi put ove god sam pored ureje pre setve zajedno sa setvom bacio i eliksir supreme 16:27:7 pa cemo videti ako bude kise bar ponekad
Jeste ostalo jedno parce ali djubreno stajnjakom,i da jesenas nisam zaorao nista od djubriva,slikacu pa cemo zajedno ispratiti Inace sam i komsiji posejao jednu njivu dekalba sa eliksirom a ovih dana su drugari sa mojom sejalicom posejali silazni sirak KWS neznam ime takodje sa eliksirom tako da cemo imati rezultate na razlicitim uslovima i agrotehnikama kao i kulturamaVerovatno u jesen nisi ništa zaorao?
Trebao si jedno parče ostaviti bez tog Elixir 16:27:7 radi kontrole, da vidiš kako se razgrađuje.
Čime prskati protiv sirka kukuruz koji je prskan Nikosavom u 4-5 listu? Da li sme Equip ili su iste materije?