Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam Mikado prosle godine sijao za silazu ,bio je kao suma, za visinu kabine na Claas Jaguaru.Ove godine sam opet htio da posijem ali ga niko nema u prodaji niti ga moze naruciti.Nadamo se da nema,posle NK Pako Mikado je najgori hibrid kukuruza,verovatno i ikad koji se pojavio u prodaji...
Večeras video kokice sutra krecemoGotovo je.Ko je posejao,posejao je.Ljudi nemojte preterivati.Prošle godine ste bili svedoci rane setve a još i godina nikakva i sigurno se promrzline nisu odrazile na prinos.Da su godine normalne kao što nisu trenutno bi bili zauzeti ispuštanjem vode iz parcela.
Za mikado neznam ali bih zato stao u odbranu Pako-u. Lane je bas on popravljao prosek u onom delu atara gde su izvikani Pioneer i DKC pukli ko zvecke!Nadamo se da nema,posle NK Pako Mikado je najgori hibrid kukuruza,verovatno i ikad koji se pojavio u prodaji...
direktna setva u KinuSetva kod nas.
Traktor i slika je od Vrebalovih,trebalo bi da je stayer 6225.Kis koliko ks. je traktor sto je vuce? Kod nas je lik vukao ovu strvinu 3god. sa Mtz 1021, svake godine Rujkana donesu kuci pred kraj setve Sad je vuce MTZ1221 valjda nece i njega doneti sa telehenderom
Ti si bas mudonja kad smes posejati toliko kukuruza