nikola indjija
Član
Bojim se da će i ostali izgledati uskoro tako ili možda ne baš tako ali konačni bilans će biti isti...0
Nije bas tako kako pričas.Sada se vidi gde je odradjena agrotehnika u fulu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bojim se da će i ostali izgledati uskoro tako ili možda ne baš tako ali konačni bilans će biti isti...0
Matere ti ne s###,kad vec vuces za jezik da ti tako kazem.Sta ti mislis,da se mi ovde zajebavamo sto se agrotehnike tice?Ljudi ulozili i ja zajedno sa njima sve uradili po ps-u i kako treba,ali dzabe,glavna agrotehnika(citaj:kisa)je izostala.Lako je biti pametan kad kisa padne.Nije bas tako kako pričas.Sada se vidi gde je odradjena agrotehnika u fulu.
Matere ti ne s###,kad vec vuces za jezik da ti tako kazem.Sta ti mislis,da se mi ovde zajebavamo sto se agrotehnike tice?Ljudi ulozili i ja zajedno sa njima sve uradili po ps-u i kako treba,ali dzabe,glavna agrotehnika(citaj:kisa)je izostala.Lako je biti pametan kad kisa padne.
Care,koliko to nije pala kisa?Ne seri ti
- - - - - - - - - -
Kod mene isto nije pala kisa
Nikola ne postoji agrotenika koja moze amortizovati manjak padavina. Meni se repa izvrce gde je rasipacem poduplan vestak. Kkukuruzi na soji i psenici ce izdrzati jos malo a na repi 2-3 dana i kaputt
Ja uvek sejem na 30 jer su kod nas češće sušne godine a ako bude kišna biće veći klipovi