Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako padne ova kisa sto najavljuju ima da se na jesen navucemo tereta , slomimo masine a zarada ce nam biti ista kao i sa zitom.... Zaradice drugi... Nisam isao da gledam kukuruze ja im nista ne mogu pomoci samo se mogu nasikirati ako ima neke stete.. Ovako mirnije spavam...
Tako je bilo i sa psenicom, pisali su neki da su imali i 8-9 tona po hektaru, neko je fino sacekao kraj zetve, sve lepo sabrao i dao cenu od 14-15 din po kilogramu.Ispalo je da je pristojna zarada po hektaru, a sigurno znam da je 99% parcela u Macvi i Sremu dalo od 5 do5.5 tona po hektaru.E drage moje kolege sad posle ove kise najesen posle skidanja kukuruza slusacemo kako je nekom rodilo 6t,nekom 7t,a nekom i 8t po kj. Sto po prostoj racunici cena od 10 din po kili je sasvim OK ?
Neko nas verovatno sprema na tu cenu, vazno je da ta cena udje u usi i onda najesen svi mi kazemo " pa dobro, takvu cenu sam i ocekivao".Nije mi jasno zašto su neki navrli na cenu od 10 dinara?Da li vi priželjkujete tu cenu ili pišete da bi pisali?!
Neko nas verovatno sprema na tu cenu, vazno je da ta cena udje u usi i onda najesen svi mi kazemo " pa dobro, takvu cenu sam i ocekivao".