Dolovac
Član
E sada dali bi polegao ovako da je bio dobro zagrnut kukuruz?Jucerasnje nevreme sa nekih 110 litara kise........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E sada dali bi polegao ovako da je bio dobro zagrnut kukuruz?Jucerasnje nevreme sa nekih 110 litara kise........
Ima u jednoj temi da nikako ne treba zagrtati kukuruz jer slabi cvrstocu biljke i lakse poleze,lakse isparava voda itd.Ja sam pola jedne njive zagrnuo a drugu polovinu samo ospartao (po 6 kj) ostale njive sam zagrnuo..Gde sam zagrnuo nema poleganja a gde nisam zagrnuo oko 10% je poleglo.Tako da cu u buduce kao i do sad zagrtati a strucnjaci neka pricaju sta hoce.Uvek smo zagrtali kukuruz i nikad nije bilo nikakvih problema,ne znam sta mi bi da poslusam da ne treba zagrtati,na srecu samo 6 kj nisam zagrnuo za probu.Mozda bi bolje prosli da smo ga zagrnuli u spartanju
Ima u jednoj temi da nikako ne treba zagrtati kukuruz jer slabi cvrstocu biljke i lakse poleze,lakse isparava voda itd.Ja sam pola jedne njive zagrnuo a drugu polovinu samo ospartao (po 6 kj) ostale njive sam zagrnuo..Gde sam zagrnuo nema poleganja a gde nisam zagrnuo oko 10% je poleglo.Tako da cu u buduce kao i do sad zagrtati a strucnjaci neka pricaju sta hoce.Uvek smo zagrtali kukuruz i nikad nije bilo nikakvih problema,ne znam sta mi bi da poslusam da ne treba zagrtati,na srecu samo 6 kj nisam zagrnuo za probu.
21marta visina oko od 2-2,5m ima mestimicno i nesto manjih tamo gde je voda lezala ali nije to puno.pre dve godine je bio jos nizi ali su klipovi bili izuzetno krupni i rod je bio odlican.Kad je sejan taj konsens i koja je visina otprilike?
Ima u jednoj temi da nikako ne treba zagrtati kukuruz jer slabi cvrstocu biljke i lakse poleze,lakse isparava voda itd.Ja sam pola jedne njive zagrnuo a drugu polovinu samo ospartao (po 6 kj) ostale njive sam zagrnuo..Gde sam zagrnuo nema poleganja a gde nisam zagrnuo oko 10% je poleglo.Tako da cu u buduce kao i do sad zagrtati a strucnjaci neka pricaju sta hoce.Uvek smo zagrtali kukuruz i nikad nije bilo nikakvih problema,ne znam sta mi bi da poslusam da ne treba zagrtati,na srecu samo 6 kj nisam zagrnuo za probu.