Mi sa smao malo šalimo,pa nam nemoraš ti zameriti ako nam već on nije zamerioLjudi stvarno ste preterali sa nepoverenjem u Mindjusarev prinos kukuruza a i sa podjebavanjem. Umesto da pokusate da kopirate njegovu agrotehniku vi ga zezate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi sa smao malo šalimo,pa nam nemoraš ti zameriti ako nam već on nije zamerioLjudi stvarno ste preterali sa nepoverenjem u Mindjusarev prinos kukuruza a i sa podjebavanjem. Umesto da pokusate da kopirate njegovu agrotehniku vi ga zezate.
Tri puta nije razlika al 20% sigurno jedan prijatelj seje samo domaće sorte kaze jeftinije muje nema toliko novca i kolko znam obraduje jako slično ko ja zemlju ja sejem DKC,i nešto Pionira pričam snjim pre neki dan razlika u prinosu 1200-1300kg po katastarskom jutru govorim o prosečnom prinosu pa ti izračunaj ulozio je samo 10-15eu manje od mene a zbog toga izgubio 100-150 eu po 1 jutru ,e sad svako zna svoju matematikuNema sanse da razlika bude 3puta u korist stranih hibrida a veoma je tesko uporediti prinos narocito ako nisu ista fao grupa tu najvise zavisi od vremenskih prilika a da ima razlike ima svakako.postoje i domaci kvalitetni hibridi.Ja sam zadovoljan kws Konsensom uspeva odlico ovde ranije sam sejao zp 606 i Sykoru ali bila je susa pa je bilo lose.ovde isto moze da rodi dobro kukuruz evo moj brat pre neki dan obrao 60ari kermes imao je oko 7500t u klipu. to je trebalo da bude za silazu pa je preteklo i ostavio za branje. neki prosek je 5th u nasem kraju. tuzno ali istinito.
Da kopiramo Mindjusara pa imao je 1+ soje i 3+ tona repe po kj.Slobodno ga kopiraj
- - - - - - - - - -
A sto se tice velicine klipa ja ove godine sejao bc za branje u klipu klipovi ko cepanice a prinos jedva 6tkj jus
E zbog ovoga vise necu sejati strane hibride,obratite paznju na ove klipove sa slike,sve budj,tako je i kod mene ove godine,svi strani imaju budj na vrhu i na sredini klipa mnogoooo,a domaci Agrimax i NS zdravi ko dren.Prinos je bio na strani stranih ali stace mi to kad ja skladistim klipove u cardak.Molim boga da ovo sto sam obrao prezivi do proleca.Ljudi stvarno ste preterali sa nepoverenjem u Mindjusarev prinos kukuruza a i sa podjebavanjem. Umesto da pokusate da kopirate njegovu agrotehniku vi ga zezate.
njegova fotografija:
.
Kod mene se recimo Pako dobro pokazao, sejo ga prvi put do sad. Imao 9800kg/ha, lepo zdravo zrno. Mada razmisljam do godine da probam taj DKC sto ga svi hvale. Mada kad udjes na njihov sajt, i gledas hibride vidim da Centralna Srbija prosecni prinosi bili 5t/ha 2015-ta godina