Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja trenutno berem 606 i kruni se strašno, nema klip nenačet, trebalo ga ranije skidati samo nemožeš stići.Ja sam imao lep 606 ali se krunio.brali prosle nedelje.jel moguce da smo trebali ranije?
ne nije bilo kvarnog@japanac-tocyo jel ga bilo kvarnog?
Koja ciganka? Pa ovde svaki ciga svoga konja fali. Vidis da su lazije u domenu naucne fantastike. A u stvarnosti jedva krajeve sastavljamo.A sta mu radite kad rodi toliko? Jel vodate ciganku po ataru pa da blagosiljate svaku parcelu?
ne vodim baba vangu iz bugraske da mi vraca na njivi!Nemam razloga da lazem i ja sam se zaprpastio koliko je bilo bolje da nisma ni pisao znao sam da cu da ispadnem lazov!od tih10,260kg po kj i vlaga 17 dok si skkinuli ostalo mi 8,9910A sta mu radite kad rodi toliko? Jel vodate ciganku po ataru pa da blagosiljate svaku parcelu?
Isto i kod mene al je predusev repa a na ugari je super zrnoJuče ovrli kukuruz p0216, sa 2,88ha predali 42,3 tone, svedeno na jus 38,5 tona. Vlaga je bila od 15,4 do 15,8; defekta 3%, loma od 2,5 do 4,5. Nije loše, ali nismo zadovoljni hibridom. Bilo je dosta bolesnog, defektnog zrna u drugom uzorku i preko tri posto. Imamo nešto i u čardaku, tako da ćemo kompletnu sliku imati dogodine.
????? sa 1 kj ? ti si zajebao i miskovica koji je imao 19 000 zrna navodno jusa po hajuse uradjen pionir 1114 vlg 17 prosinos nevrovatan sa jednog jutra-10,260kg
Aj ti meni daj tvoju zemlju jedne godine da radim za dz da vidim dal je do tebe ili do zemlje i ovako smo komsijeDa se razumemo..nije meni prinos tako los..od 6.5 do 7t jusa po kj,jos su me i odrali dosta zbog vlage koje su se kretale od 15 do 17..ove godine mozda sam pretereao sa djubrenjem ili sam puno puta prskao i sta ti ja znam..ali ja nikad nisam na mojim njivama imao prinos od 10t po kj niti sasm cuo da je neko u selu imao..deda moj je svojevremeno bio vise puta rekorder stare sfrj u vise kultura pa nisu prinosi ni blizu..stoji to i analiza i sve ali 10 tona je 10 tona ako covek ne laze,ako laze sebe laze..ja nemam sta da krijem to je sto je..ili sam ja zagoreo pa mi je vise do blagosiljanja po njivama nego do visokih prinosa..)
- - - - - - - - - -
Dobra vest..upravo dobio poruku od mk komerca da su promenili zablicu susenja na bolje..koliko videcemo sutra..jos i da skoci cena ondak smo na konju..