KishRobert
Prijatelj Foruma
Nije bilo u slobodnoj prodaji.Teško da ce se bas tako razgrabiti... Da li je bilo ove godine kod nas tih novih hibrida aquamax? Ako jeste, kakvi su utisci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije bilo u slobodnoj prodaji.Teško da ce se bas tako razgrabiti... Da li je bilo ove godine kod nas tih novih hibrida aquamax? Ako jeste, kakvi su utisci?
Kako tumacite ovakvu politiku pionira? Misle da ce biti navala na njihovo seme?
koja florenca ili kolomba pa to kod nas nema već godinama za kupitZavisi sta ko hoce... Za njihovu top ponudu (ona cetvrta cenovna grupa) ce biti navala, u to nema sumnje. Mozda je cak i kasno. A ako imate u planu Colombu, Florenciu, F02, mislim da nema zime... Vec 3-4 godinu se Pioneer sahranjuje, a ja iz godine u godinu dolazim sve teze do semena.
NS 6043 je odličan hibrid,robusna biljka,veliki klip...ove godine ga nisam sejao jer nisam uspeo nabaviti seme,ali prošle (kišne) godine je prinos bio odličan.Moja preporuka NS 6043.
Samo dekalb...
Povecavam,nesto iz mene govori da ce 2013 da bude za kukuruz,e sad da li gresim ili ne videcemo.Ljudi jel povecavate povrsine pod kukuruzom ove godine ili smanjujete???
Ljudi jel povecavate povrsine pod kukuruzom ove godine ili smanjujete???
za nijansu povecavam, suncokret za toliko smanjujem...