Zar se ne seje na međuredni razmak od 70cm?Ovde većina ljudi a i ja među njima seje na 28-30 pa nije bilo nikako što se prinosa tiče a ko god nije bacio ni grama đubriva nabrao se kukuruza.Luda godina skroz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zar se ne seje na međuredni razmak od 70cm?Ovde većina ljudi a i ja među njima seje na 28-30 pa nije bilo nikako što se prinosa tiče a ko god nije bacio ni grama đubriva nabrao se kukuruza.Luda godina skroz.[/QUOTE
nije nigde obavezno da se seje na 70. ja sam se do pre par godina smejao ljudima koji seju na 80cm i na 33 u vrsti, a oni u kisnim godinama beru isto kao i ja iako bace manje djubriva,60% stabljika im ima po 2 klipa a u susnim beru vise od bilo koga drugog. kazu tako im je otac radio pa sad i oni
Isto i ja mislim,samo bih dodao da se syngenta drzi suncokreta
E druze... stric godinama seje sve na 37cm, uz to baca 600kg/ha vestaka i povremeno stajnjak.Sustina je da je najveci klip u njegovoj njivi!Naravno seje 704.Ove godine razorao luceriste i kaze hoce da seje NS444 al' mu i na 37 cesto pa bi malo redje.Ima nas "raznih".Koja sijačica može da sije na 37cm uopšte ?