MOMOSARIC
Član
Kako sad repi najviše treba kalijum a najviše ga ostane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ako dobro znam barolo je suncokret!Posej Kws Barolo a ako ne onda DKC 5143.
Ovi momci se sale sa tobom,ja ti preporucujem AS51 procitaj uputstvo i ja sam imao taj hibrid na siromasnijim njivama sa slabom agrotehnikom na27cm uredu i imas solidan prinosIma li neko preporuku za odabir kukuruza za peskovitu zemlju. Imam jednu njivu uz selo gde je neki breg i prilicno je peskovita zemlja pa kad je malo suvlja godina sve izgori. Hteo bi tu da sejem kukuruz ove godine a ne znam sta da odaberem od KWSa ili Pioneera
Od pionira je Stira bila za peskovite njive.Neznam dali je jos imaMeni treba iskljucivo za kombajniranje jer ne berem nista u klipu
Значи, ипак постоји глина песак., a ako je glina-pijesak to je drugo ,
Tacno tako, imam ja takve zemlje pre kad drugima(vecima)nisu trebale ,ja kad sam mogao uzimao na vecito relativno jeftino,vode se kao druga klasa bolje rodi nego cernozem .Ta zemljista su korito starog toka reke Tise,za soju izmisljenaTo su zemlje u blizini ravničarskih rijeka , a ako je dvoljan procenat gline u pijesku zemlja je ekstra iako je braon a ne crna i vodi se često 2-4 klasa vrh je.