vladamm
Član
njive su uzorane,cekaju prolece pa je vreme da razmisljamo koliko i sta cemo od kukuruza sejati na prolece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam na jednoj njivi od 1 ha posejao 666 i 684 i bio je 666 gori i od loseg 684. to sam silirao i na istoj povrsini 666 je dao prikolicu silaze imt sa metarskim arnjevima manje. mala stabljika,jadan koren,60% jalovU ovim krajevima se dobro pokazao640, 704 i 684 takodje super se pokazale. Jedino me ovaj 666 razocarao ove godine seme je bilo skuplje od ostalih a los hibrid. Komsija na parceli do moje sejao 684 i daleko bolje se prosao nego ja sa 666 . Novijim sortama je potrebno vreme da se dokazu.
ocigledno je da se 640 mnogo bolje pokazao u sumadiji nego u vojvodini. kod nas se seje masovno a ove jeseni kome god sam brao dobar kukuruz bio je to 640. kod mene je ove godine u nizim,rosnijim njivama davao po 10 punih bunkera od kk 30 pa ce i naredne godine biti zastupljen a pored njega i as 62, koga je bar kod mene odlikovalo odlicno oprasivanjetj nije bilo jalovog kukuruza. zp 684 me razocarao.
- - - - - - - - - -
ja sam na jednoj njivi od 1 ha posejao 666 i 684 i bio je 666 gori i od loseg 684. to sam silirao i na istoj povrsini 666 je dao prikolicu silaze imt sa metarskim arnjevima manje. mala stabljika,jadan koren,60% jalov