Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Potvrđujem , ja sam prošle godine pa jedno mesec dana ranije furadaniso i nije bilo nikakvih problema , kad se seme lepo prosuši na nekom najlonu , spakuješ u iste džakove i čekaš dan setve.Slobodno tretiraj Furadanom u propisanoj količini i može da stoji i mesec dana bez ikakve bojazni.Kako semenske kuće tretiraju insekticidima u decembru pa stoji do aprila.
Da nije malo rano?
On mi rece da je kod mlekoprodukta negde na izlasku iz zrenjanina prema klekuDa nije na putu Klek-Zitiste?
Ja sam posejao za probu 12.03. i za sada ima samo malui klicu na dole(danas gledao)sejano na dubinu od 6cm,jos je hladnoDanas naisao jedan moj kolega i kaze da je video iznikao kukuruz na jednoj njivi,prvo nije dobro video ali kad je prisao blize to jeste bio kukuruz,pitam se jel to moguce ili kad je taj uopste posejao???
Taj kolega baš ima bujnu maštuDanas naisao jedan moj kolega i kaze da je video iznikao kukuruz na jednoj njivi,prvo nije dobro video ali kad je prisao blize to jeste bio kukuruz,pitam se jel to moguce ili kad je taj uopste posejao???
Ja sam imao prošle godine 57A i 59P to je jedno golo go..o (pogotovu 57A)danas dobio seme kukuruza za ogled,MAISADOUR. Nisam jos nikad sejao njihovo seme... videcemo sta ce biti. Jel ima neko iskustva sa ovom semenskom kucom?
Samo kad bi malo prelistali teme...mozda bi bilo bolje da delimo kartoncice,jer su na forumu ljudi postali veliki gotovani,koji sve cekaju na tacnu!danas dobio seme kukuruza za ogled,MAISADOUR. Nisam jos nikad sejao njihovo seme... videcemo sta ce biti. Jel ima neko iskustva sa ovom semenskom kucom?