majkan91
Član
kako su se pokazali R.A.G.T hibridi? jel koristi neko njih ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Praksa je pokazala da ipak ima razuma to bacati i da je prinos bolji.
Kao sa furadanom...A kako si radio, umesao sa sa semenom i sejao ?
Stavio sam ovaj post u temu Pionir hibridi,pa da se izvinim u napred moderatorima.Treba mi preporuka,na koju gustinu da sejem K-67 za krunjenje.Uradjena analiza zemljista,jesenos pod brazdu po savetu i PS.(Map..korigovano).Planiram jos predsetveno oko 200kg.ureje,predusev zito i nesto malo soje,bice uradjena puna agrotehnika,zemljiste 2 klasa....(mislio sam na 22)Nisam sejao K-67 nikad.
Stavio sam ovaj post u temu Pionir hibridi,pa da se izvinim u napred moderatorima.Treba mi preporuka,na koju gustinu da sejem K-67 za krunjenje.Uradjena analiza zemljista,jesenos pod brazdu po savetu i PS.(Map..korigovano).Planiram jos predsetveno oko 200kg.ureje,predusev zito i nesto malo soje,bice uradjena puna agrotehnika,zemljiste 2 klasa....(mislio sam na 22)Nisam sejao K-67 nikad.
kad je optimalno vreme za sejanje AS 66 i 72? jel se moze pocetkom aprila ?
Cena je 6500-7000 din. za jednu litru...Mislim da nema potrebe mešati sa ponchom....Koliko kosta Prestige, ako se secas ? I da li moze da se kombinuje sa ponchom ?