Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mnogo vam hvala na pomoći, ipak ću raditi sa najlonskim vrećama, nemam mnogo sjemena, 60kg tako da nije neki veliki posao. Kada bi tretiranje trebalo raditi, koliko dana prije sjetve?
Da rezimiram postupak:
1. Istresem sjeme u najlonsku vreću (10kg)
2. Dodam 1.5dl Furadana i 1.5dl piva
3. Miješam (koliko dugo?)
4. Istresam na najlon na neku prozračnu površinu (hladovina ili sunce?)
5. Sušim sjeme (koliko dugo?)
6. Pakujem u vreće (mogu li koristiti papirne vreće od sjemena ili najlonske?)
Ako sam negdje pogriješio molim da ispravite i dodate informacije koje nedostaju pošto to nikad do sada nismo radili
Koliko Slavola na 10kg semena stavljas?Ostavi ti to pivo sa strane, pa kad se umoris, znas kako ce da ti legne! A umesto pva ubaci Slavol bice bolje i semenu, a i tebi (kad popijes pivo)
ja planiram da takođe usejem ali san 130kg/lancu ( 220 po h ) pa šta mu Bog daJa ću usejati 100kg UREU i to mu je što mu je.
Koliko Slavola na 10kg semena stavljas?
AN, SAN ili urea, imate neke razloge zašto birate jedno, drugo ili treće ili bacate šta je zgodno?
0,1 l po kesici (6-7 kg)Koliko Slavola na 10kg semena stavljas?
Ja tretiram ako ga nabavim . Bolji je od furadana zato što je i repelant a furadan nije...Tretirali ko seme MESUROLOM? U mom kraju skoro svi...