MOMOSARIC
Član
kresko , odlično
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel AS-u prosek po k.j 6420 kg ili ukupno...Ne znam zasto si napisao da je Sikora bas odlicna,sta fali 72-kiJuce sam vrsio 3 kj As-a 72 sa vlagom od 16.3 sa prinosom od 6420, razmak od 24.5 cm a danas sam vrsio parcelu od 3,5 kj Sicore pa mogu reci da je odlicna bila. Prinos od 6350 kg po kj. sejeno na 24,5 cm. Jesenas baceno Npk 3x16 150 kg po kj i proletos 100 kg An-a. Obe parcele su sejane posle soje.
Kako kod nekih rodi kukuruz kod mene u kraju toliko nema roda ni u najboljim godinama za kukuruz! Kod mene stanje ove godine ispod prosjeka,parcela od 1,4h rod oko3500kg druga od 0,4h oko3000kg sjeme ns444,i treća parcela od 0,3h rod 3500kg sjeme zp 666
Izgleda da smo ljubomorni pa zanovjetamo , al na koliko ti je razmak redova ovog kedera 70cm ili 30" ?
ja bas danas merio 13,8 a kad sam ga ovrsio bio 11,8 i drzao sam ga u vreci pod supom koja je otvorena sa jedne strane,sve zavisi koja je vlaga bila pre kisa mislim da onaj koji je imao vecu vlagu da je malo vise pokupio od onog sa manje vlageDa li posle ovih kisa kukuruz je povukao dosta vlage? Meni ostalo jos 5 kj za berbu i 30 kj za vrsidbu...