Kukuruz 2009

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislim da on ne nosi muvar,vec samo sirokolisne,eqip je za to.

todor je napisao(la):
šandor koja je cena tog đubriva

" Skupo je " ovo sam napisao jer ako kažem cenu recičite da nisam normalan ali će da vidimo na kraju, nešto sam koristio i prošle godine i VRLO sam zadovoljan. Ove godine prskam sve i kukuruz i soju i repu. Cena je 1200 din za litar . Za kukuruz prskam 0,8 litar u trake, za soju 3 litre i za repu 4 litre cela površina ( sve to za Kj )

ako je dobro nije skupo ,aj mi napiši na pp koja je špecija dobra za kukuruz i gde može da se nabavi

Dragan18 je napisao(la):
ima i malo muvara sta za njega i doze za Dikambu...
jel to provereno robi?
kishrobert hvala
Doza za dikambu je 0.5-0.7l/ha a protiv sirka imas protivel 1.2l/ha i to zbuckas u jednu prskalicu sa 4-5kg uree/ha prethodno rastopljene u kablu i da te bog vidi!
šandor je napisao(la):
mityoo je napisao(la):
Auuuu a kod nas je isti kao i pre 10 dana... da naslonis na njega paklo cigareta polomio bi se! :udri: :udri: :udri:
Mityoo to je zbog one prihrane što sam mu dao : Starter ( NPK ) i Axis ( Zn ) :D
Pre ce biti da ste vi dobili ove godine i koju kap kise a kod nas samo muda od labuda! :zli: :udri:

Il' je kod tebe bilo vise kise,il' ti je traktor veci il'sam slab seljak [ u sta najvise verujem]. :haha: ::svaka cast:: :D

Da. U nasem ataru je nikao lepo, i u ritu. Ovo je dedina zemlja u Opovu, na putu za Barandu. Golo govno! Niklo je mozda 50%. Ja ga obisao preksinoc, umalo me slog nije strefio. Juce zakacio spremac i masinu i udri, pa sta mu bog da.

neznam jeste li uzeli u obzir sto je vec prskan sa Atrazinom i Palacidom
Dal je bolje ici sa Dikambom i protivelom ili sa Laudisom ??

KishRobert je napisao(la):
posle sinocne oluje i kise,kukuruz mi se malo nakrivio.
'ocel mu faliti nesto?

Ne boj se nista mu nece biti. Meni se jedne godine desilo da je dosla strasna oluja i palo 20-30 lit. kise za pola sata i kukuruz je totalno lezao na zemlji ( velicina kukuruza je bila do kolena ). Sutradan kada sam otisao vec je poceo da se dize i bio otprilike pod uglom od 45 stepeni. Posle tri dana se uopste nije primecivalo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh