Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iz poljoprivredne apoteke AGRO Gru rekli su mi da nije registrovan u secercu.Adengo posle setve pre nicanja.Posle može laudis,nikosulfuron protiv sirka.
Ja sam koristio coragen preventivno ali to kad se klip formira treba redovno gledati i pratiti,prskao sam i smrdibube sa ampligom jer sam imao invaziju i bukvalno su sve bile mrtve za par sati.Zaperaka sam imao po 2 i to da su terali metlicu nisam ih kidao ( njiva nadjubrena stajnjakom i kap po kap pa mu je valda sve bilo dobro i terao zaperke ) po 2 klipa prodajna na svakoj stabljici,a 3-ci sam ostavljao sebi i delio po komšiluku hibrid messenger.Ove godine imam sweet nuget iz rasada i messinger u 2 etape redovna setva.Ove godine cu na jednom delu kidati zaperke da vidim jel ima razlike ( vodu ima non stop i mislim da mu netrebaju zaperci,bolje da gura u klipove)Hvala puno na odgovoru. Tražio sam na internetu, ne izgledaju kao jaja od kukuruzove zlatice, ili slicno, ali lice mnogo na jaja bubamare. A primetio sam ih dosta u okolini, tako da verujem da je bubamara u pitanju. Koji insekticid koristite za gusenice