KUBOTA

rekla mi cerka od ovog sto je kupio da je sa sajamskim popustom 60000 i meni je to bilo nelogicno i rekao joj da ih je neko za*ebo

Moguce je da doticne osobe preuvelicavaju malo da se hvale kako su dali ne znam koliko. Jedan je tako platio zetora 120ks sa plugom preko 100.000 eura. :osmeh:

Nesto sam nacuo da KUBOTA radi traktore na hidro pogon. Nesto mi se to svidelo, jer u sustini tu nema sta da se pokvari ( naravno postoji pumpa koja je skupa i hidro motori ), a i kad zapnes puno otvori se sigurnosni ventil i nema lomljenja delova, a da ne pricam o trosenju zupcanika i lezajeva i lamele .... Pa me zanima da li postoje veci traktori sa ovakvom transmisijom ?
Otvarajte temu :osmeh:

kubote sa sajma
2ztdc7o.jpg

5n6jx1.jpg

ima li neko iskustva sa kubotom 9960? po meni veoma lep traktor? da li neko zna kada je tacno poceo da se proizvodi?

Jesu malo skuplji od konkurencije,al su jako kvalitetni,firma kojoj radim usluge ima dva komada 130ks i vocarski od 85ks,imao sam prilike da radim sa njima,nemam reci,udobno,jako,pregledno,a o potrosnji da ne pricam kao upaljac...

u startu me iznerviraju gluposti,moras da doplatis(na vec paprenu cenu) tegove ako hoces.....zadnji brisac skinuli,instalacija je tu,prekidac stoji na mestu,kabli viri,rupe na staklu a motor brisaca nema jer moras da platis......onda.....zvucnici su tu,antena,instalacija povezana,samo da ustekas radio al kad ga platis....i tako nek se nose.....al sto ima anslajg.........brateeeeee

Uuu ima neki prekidac u kabini,kad ga stisnes vrti se ko ferdza.....a ovo je klasika,na sve otimaju novce,satro dodatna oprema,mene ako ukenja zito ima da pazarim 85cu za povrsinske radove..

Nisam,pricali smo u vezi 85ce,ta me je interesovala,kad smo se sreli u ataru(ja i Milurovic),oni sa njom sve rade,ima dobru hidrauliku,moze da potegne,nosili su tad 6 redi Mascar sejalicu bez problema,ima dobar izbor brzina,Ekono prikljucno vratilo,ova je oko 40 komada sa dodatnim uzanim tockovima.

Mislim da je ova firma platila vocarsku 85cu oko 36 komada,prednja hidraulika,tegovi,neki filteri kabine,klima,radio,4 prikljucka hidraulike,oni mini tockovi sa mogucnosti sirenja,skupljanja,itd....

Ma Kubota je vrh,nije to puno za kvalitet koji se dobija u odnosu na par hiljada jeftinije ne kupuje se to svake godine,hvala ti bas

Sve je Japansko osim felni i guma,to je Svaba,i ruke hidraulika su Austrijske,ostalo ovi ludi sklapaju,o njihovom kvalitetu i preciznosti ne treba pricati...

Nazad
Vrh